4 Şubat 2020 Salı

Göz Altı Morlukları Nedenleri


Göz Altı Morlukları Nedenleri


Gözaltı morlukları pek çok nedene bağlı olarak gelişmektedir. En büyük nedeni ise düzensiz uyku, aşırı sigara ve alkol tüketimi ve yaşın ilerlemesidir. Uyku düzeninde bozukluk tek olarak gözü etkiler. Yaşlandıkça da göz kapaklarında morluk görülmesi çok olağan bir durumdur ve ana nedeni insanın kendisinin yaşlandığı gibi gözlerinin de yaşlanıyor olmasıdır. Bunun için de en etkili yöntem cerrahi operasyon müdahaleye başvurmaktır.

Gözaltı morlukların tedavisi genel olarak krem ve cerrahi operasyon ile giderilir. Bir takım ilaçlar kişinin gözlerine enjekte edilerek bu şikâyet giderilmiş olur.  Tedavi şekli hastadan hastaya farklılık gösterir ve buna hekim karar verir. Ancak ne kadar tedavi uygulansa da kişi sürekli uykusuz kalırsa gözaltı morlukların kesin tedavisi sağlanamaz. Tedavinin kalıcılığı ise 2-5 yıl arası değişir.

Göz Altı Morlukların Tedavi Ücretleri Nasıldır?


Gözaltı morlukların tedavi ücretleri uygulanacak tedaviye göre farklılık gösterir. Bununla birlikte hastane kalitesi ve doktorun deneyimi de fiyatlar konusunda etkilidir. Önce hekime muayene olmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder