11 Şubat 2020 Salı

Kaş Kaldırma


Kaş Kaldırma operasyonu


Kaş kaldırma, çok sık görülen bir göz estetiği işlemleri arasında yer almaktadır. Özellikle ilerleyen yaş dönemlerinde kaş kaldırma işlemlerine daha çok ilgi görülür. Bunun nedeni ise yaşlanmanın getirmiş olduğu bir kanun ile yüz bölgesinde sarkmalar ve kırışıklıklar oluşmaktadır. Bu sarkmalara kaş bölgesi de dâhildir. Yaş ilerledikçe kaşlar düşmektedir ve dolayısıyla kaş kaldırma operasyonu ile kaşlar daha hoş bir hale gelmektedir.

Kaş kaldırma yalnızca ileri yaş grubunda tercih edilmez. Genç kişiler özellikle bayanlar da eğri kaş modeline sahipse kaşlarını kaldırarak daha estetik bir görünüm oluşturmak isterler. Kaş kaldırma yöntemleri arasında en çok tercih edilen yöntem botoks yöntemidir. Bu yöntem dışında klasik kaş kaldırma, kaş askısı ile kaş kaldırma, endoskopik kaş kaldırma ve ulterapi yöntemi ile kaş kaldırmaktır. Son iki yöntem operasyonsuz kaş kaldırma işlemidir. Bu nedenle daha fazla tercih edilmektedir.

Kaş Kaldırma Fiyatları


Kaş kaldırma fiyatları tercih edilen yönteme bağlı olarak, hastane ve doktor kalitesine bağlı olarak değişmektedir. Uzman hekim tarafından gerekli bilgi alınabilir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder